Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

RT STRAHA

O FILMU...

Sem Bouden (Nick Nolti) advokat je i pravi ženskar koji je prevario svoju ogorčenu i povređenu suprugu Lej Bouden (Džesika Lang). Sem, Laj i njihova 15-godišnja kći Danijel (Džulijet Luis) sele se u izolirani grad na Floridi kako bi počeli ispočetka. Međutim, Sem se odmah počne motati oko jedne službenice, 16-godišnje Lori Dejvis (Ileana Daglas). U međuvremenu, Laj je zatvorena u kući, iskaljujući svoju gorčinu na Danijel.

Ipak, Semova nevera postane najmanjim problemom koji muči Lej. Pre nekoliko godina, Sem je imao klijenta po imenu Maks Kedi (Robert De Niro), koji je bio optužen za napastovanje neke tinejdžerke. Sem se nije trudio oko Maksove odbrane jer je saznao da je Maks ipak kriv.

Sada, 14 godina posle, Kedi je pušten iz zatvora i gori od želje da se osveti Semu. Vreme u zatvoru posvetio je čitanju knjiga iz filozofije i književnosti. Kedijev plan je uništiti Semovu porodicu i karijeru. Otruje mu psa, maltretira Lori i zbliži se s Danijel koju malo pomalo natera da saoseća sa njim, potičući Sema na nasilno ponašanje.

Uloge tumače:
Robert De Niro, Nick Nolte, Jesika Lange

Sreda 17:45

Scroll to top