Hotel Grand

O seriji...

Ambiciozna i sklona avanturama studentkinja pete godine Altajskog univerziteta turizma, Ksenija Zavgorodnaja, mašta da radi u hotelijerstvu i da otvori sopstveni hotel. Nametljiva pažnja rektora dovodi u pitanje ne samo Ksjušine planove, već i njeno dalje školovanje na fakultetu. Devojka se odlučuje na hrabar i veoma skandalozan izlaz iz situacije, posle čega je prinuđena da se spašava bekstvom iz Barnaula. Ksjuša odlazi u Moskvu i nadi da će se zaposliti na recepciji hotela gde radi njen otac.

U prestoničnom hotelu devojku dočekuje haos: zbog dolaska novog ekscentričnog gazde menja se sve – od menadžmenta do naziva. Iskoristivši gužvu preduzmiljiva Ksenija se predstavlja kao diplomirani stručnjak i pokušava da se zaposli u hotelu na visokoj funkciji. Prevara ubrzo biva otkrivena i devojci preostaje jedina šansa – da se zaposli u vešernici, započevši karijeru od najniže hotelske društvene lestvice. Da li će Kseniji poći za rukom da obuzda svoj avanturistički duh, da se drži podalje od novog vlasnika i bude svoja u uhodanom kolektivu hotela?

Žanr: humoristička serija

Trajanje: 24 min.
Broj epizoda u sezoni: 21

Režija: Dmitrij Gribanov
Generalni producenti: Eduard Ilojan, Vitalij Šljapo, Aleksej Trocjuk, Denis Žalinski
Kreativni producenti: Vasilij Kucenko, Aslan Gugkajev
Autor scenarija: Vitalij Šljapo, Vasilij Kucenko, Aslan Gugkajev, Konstantin Ivanov, Gari Gupalenko, Dmitrij Krepčuk, Aleksej Zujonak, Žanat Kerimbajev, Aslan Sokurov, Vjačeslav Zub, Anatolij Molčanov, Nžde Ajrapetjan, Aleksandr Slomnjuk, Tatjana Erdemir

Uloge tumače:
Mila Sivackaja, Aleksandr Likov, Konstantin Belošapka, Olga Filimonova, Jekaterina Vilkova, Jelena Ksenofontova, Miloš Biković, Grigorij Sijatvinda, Sergej Lavigin, Mihail Tarabukin, Olga Kuzmina, Viktor Horinjak i dr.

Trejler

Pusti video zapis

GALERIJA

Podeli: