Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Državni službenik 2

O seriji...

Nakon dugog iščekivanja, Državni službenik se vraća na male ekrane – premijerno, samo za SUPERSTAR TV publiku. U novoj, drugoj sezoni, čekaju nas neočekivani obrti. Više ništa neće biti isto.

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima, a na meti su Bakračev i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivst i odlučivanje u poslu. Lazar više nije u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i ženinom izdajom – ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu. U priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno – bezbednost države bez obzira na cenu.

Pored toga što se za cenu ne pita, jedno pitanje biće neizostavno u drugoj sezoni – A ZA KOGA TI RADIŠ?

Gledaćemo odgovore na njega svakog vikenda, i subotom i nedeljom, od 21 čas. Vidimo se kraj malih ekrana!

Uloge tumače:
Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica…

Vikendom od 21h

Trejler

Пусти видео запис

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top