Aviondžije 2

O seriji...

Neka stara ekipa kabinskog osoblja se vraća ali dobija i novo glumačko pojačanje.

U novih 48 epizoda 3. i 4. sezone uspešnog sitkoma Aviondžije očekuju nas potpuno drugačije i nove okolnosti za stare likove, ali isto tako i nove avanture sa glumačkim pojačanjem. Ne samo da će se neki rastati, neki biti zajedno, neki možda ponovo zajedno, nego ćemo ispratiti i razvoj likova i dinamiku različitih međusobnih odnosa. U uzbudljivim epizodama u kojoj svaka nosi nov zaplet, imaćemo priliku da se sretnemo sa 40-ak epizodnih uloga naših renomiranih glumica i glumaca. 

Očekujte puno smeha, posadu kakvu do sada niste imali priliku da vidite, toliko uzbudljivu i drugačiju da ćete poželeti da letite sa njima i u realnosti. Kako izgleda kada žena pilotkinja vozi avion? Šta se dešava sa muškarcem koji ne može da preboli rastanak? Kako se snalazi stjuard koji pored regularnog posla pokušava da zaradi nešto i sa strane? Kako se u neosvešćenom svetu jedna junakinja bori za prava životinja, ljudi, očuvanje prirode? Šta se dešava kada se u kompaniji zaposli naizgled nesposobna ćerka direktora? Kako perserka izlazi na kraj sa svima njima i da li ćemo napokon i nju videti u malo drugačijem svetlu? Da li možete da pretpostavite kako izgleda sudar svetova i karaktera u vazduhu, na nekoliko hiljada kilometara?

Možda je bolje da ne pretpostavljate jer ćete ove likove zavoleti već od prve epizode a svaka naredna će vam doneti nešto drugačije u odnosu na drugu.

Uloge tumače:
Duško Radović, Sofija Juričan, Marjan Todorović, Bojana Kovačević, Mladen Sovilj, Dunja Stojanović, Teodora Bjelica, Ivan Đorđević, Marija Babić i drugi.

Trejler

Play Video

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top