Daleko je Holivud

O seriji...

U malom mestu u unutrašnjosti Srbije odvija se radnja tople i neočekivane komedije u kojoj su se kao u slučajnoj žiži sabrali njeni junaci – glumci i pozorišni radnici.Ovu seriju nazvanu „Daleko je Holivud“, koja se sastoji od 12 polučasovnih epizoda.

U atmosferi besparice i palanačke čamotinje, dešavaju se obrti u kojima će se prepoznati svi koji su ikada imali velike aspiracije, ali i strahovanja.

Nedeljko i Duško su na gostovanju i privremeno žive u pozorištu. Oni su u tridesetim godinama, dok njihova koleginica Tamara ima oko dvadeset i pet i dolazi iz Beograda. Direktor pozorišta, kao i šef tehnike Ferenc, ali i konobarica Cmilja, čistačica Desa i lokalni glumci, Blagoje i Stojanka potiču iz malog provincijskog mesta u kome se odvijaju zapleti.

Duško sanja o Holivudu, ali Nedeljko sanja o Tamari, dok svi zapravo čeznu za pažnjom publike u malom mestu. Direktor vodi pozorište kao da je socijalizam u punoj snazi i upravlja ovim svetom sujete, paranoje i velikih nadanja u trenutku kada se kroz jedan slučajan susret javlja vest da će pozorište biti zatvoreno. U potrazi za odgovorom, akteri komedije otkriće da li su njihova strahovanja neosnovana, ali i da li je dobri duh pozorišta nadmoćniji od slutnji koje ga ugrožavaju.

Gledajući ovu uzbudljivu seriju u režiji Ivice Vidanovića i Miloša Petričića, urađenu prema scenariju Miljana Davidovića i Nenada Gvozdenovića, odmorićete se od sjaja Holivuda, ali ćete osetiti i strujanje sa onog izvora sa kojeg se i Holivud napaja.

Uloge tumače:
Boris Komnenić, Petar Božović, Predrag Ejdus, Danica Maksimović, Nenad Gvozdenović, Miljan Davidović, Anja Mit, Jelena Šneblić, Vesna Kljajić Ristović, Đorđe Marković i drugi.

daleko je holivud logo

Trejler

Glavni junaci gledaju kroz prozor autobusa
Pusti video zapis

GALERIJA

Podeli: