Aviondžije

O seriji...

Aviondžije su sitkom koji prati urnebesne avanture buntovnih stjurda i pilota imaginarne aviokompanije.

Macan, Ceger, Nina i Medena su po kazni stavljeni u jednu nebesku posadu, a za persera im je određena najstrožija perserka Dana, ne bi li ih disciplinovala i dovela u red. Macan je ženskaroš i švercer, Ceger je partijaner sklon opijatima, Nina ne bira sredstva da se bogato uda, a Medena je najtrapavija stjuardesa na svetu. Ni njihov kapetan Aca, kockar i kopilot Goksi nisu ništa bolji.  A o tome da sve bude u još većem neredu vode računa majstori koji održavaju avione – Krca i Mile, dvojca potpuno različitih, a savršeno kompatibilnih najboljih drugara.

Svaka epizoda prati let u neki novi grad na kojem se posada susreće sa novim ludim putnicima i najrazličitijim peripetijama i opasnostima koje život među oblacima donosi.  U Africi ih napadaju ekstremisti, iz Australije dovoze vranjansku mladu i celu njenu emigrantsku familiju, vešto izbegavaju kazne inspektora, upadaju u romanse sa egzotičnim lepoticama, jedni drugima smišljaju smicalice, usput se ludo provodeći…  Ali ono što njihovu malu grupu čini posebnom je ljubav i prijateljstvo koje se rađa među njima, te zajedno uspeju da prevaziđu sve probleme i opasnosti i pronađu put kući.

Uloge tumače:
Miloš Đorđević, Toni Mihailovski, Bojana Kovačević, Marija Babić, Jelena Rakočević, Nenad Heraković, Nenad Stojimenović, Slaven Došlo, Marijan Todorović i mnogi drugi!

Trejler

Play Video

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top