Azbuka našeg života 2


O seriji...

U drugoj sezoni serije “Azbuka našeg života” bavimo se izuzetno značajnom i globalnom temom partnerskog psihičkog zlostavljanja u koje gotovo neprimetno biva upletena glavna junakinja Vesna.

U živote glavnih likova vraćamo se nekoliko meseci kasnije. Središte priče i dalje zauzimaju Vesna i Uroš Popović. Njihovi putevi naizgled se razilaze: dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome. Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati novonastali životni balans. Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima doneti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci – životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata, sa zapletom u vidu napetog trilera, u kom će sudbine likova visiti o koncu.

Nove epizode serije donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane porodice u pokušajima da iznova nađu narušeni mir i spokoj, kao i odgovor na večita pitanja: šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osetili voljenim.

Uloge tumače:

Aleksandra Janković, Jadran Malkovich, Isidora Simijonović, Radivoje Bukvić, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Jelena Moore, Miona Marković, Đorđe Mišina, Nedeljko Bajić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Radoš Bajić, Ana Alexander, Slaviša Čurović, Milan Kalinić, Aleksandar Srećković.

 

Premijerno 4. januara

Radnim danima u 21


Trejler

Glumci govore

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top