DRIM TIM 2


O seriji...

Druga sezona komedije Drim Tim, Iliju Srdiću, njegovu ženu Cigu i njihovih jedanaest sinova suočava sa novim izazovima i nevoljama, u njihovoj želji da očuvaju svoj originalni, nezavisan način života na beogradskom Bulbuderu, kao i da spasu opstanak zajedničkog sportskog terena nakon kraha njihovih fudbalskih ambicija.

Posle poraza u poslednjoj utakmici, FK Bulbuder je izbačen iz svih profesionalnih i amaterskih takmičenja, a Ilija je zbog poreskog duga osuđen na nošenje nanogvice. Ilija proglašava stečaj, jedan broj sinova-igrača rasprodaje drugim klubovima po bagatelnim cenama, a on pokušava da tekuću besparicu premosti uz pomoć svoje kafane i privatne škole fudbala koju otvara za mlade talente. Ali, na Ilijin teren je u međuvremenu bacio oko neki moćni investitor sa planom da tu izgradi veliki tržni centar i otera Srdiće. Priteran uz zid, Ilija koristi sve legalne i nelegalne načine da zadrži vlasništvo nad terenom, ali i da ispuni poslednju želju preminulog deda Drakčeta: da ga sahrane na terenu i da sa tog mesta njegove kosti više niko ne pomera. 

Ilija stoga odlučuje da, u odbrani od halapljivog investitora, svoj opstanak na Bulbulderu pošto-poto zaštiti tako što će preostale sinove da angažuje u političkim strankama na vlasti i u opoziciji, ali i u svetu podzemlja. Ovaj plan, međutim, ne prolazi glatko, jer „karijere“ sinova u svetu politike i kriminala se razvijaju nepredviđenim tokovima, izazivajući česte porodične obrte i urnebesne konflikte. Zato je Ilija i dalje primoran na, iz epizode u epizodu, nova dovijanja, ne bi li, oslanjajući se na kojekakve mešetare i lokalne eksperte, svoj problem nekako plasirao u javnost i time ojačao svoju poziciju.

Ali ni sve simpatije javnosti, ni sve veze iz sfere politike i kriminala nisu dovoljni kao pomoć, sve dok se u rešavanje problema ne uključi Ciga. Jer, jedino ona zna identitet tajanstvenog investitora koji im zagorčava život – radi se o Marliju, njenom nekadašnjem dečku iz mladosti, iz doba pre nego što je upoznala Iliju, a koji je u međuvremenu od običnog auto-limara postao tajkun. Krišom od Ilije, ona obnavlja kontakt sa prebogatim Marlijem i moli ga da odustane od planova da Srdiće otera sa terena. Ali neumoljivi Marli postizanje kompromisa uslovljava zahtevom da Ciga napusti Iliju i preseli se kod njega!

Ilija, naravno, za taj kompromis – koji podrazumeva preseljenje Srdića u luksuznu vilu – neće ni da čuje, naročito kada sazna za Cigina tajna viđanja sa Marlijem. Ilija i Ciga se posvađaju i raziđu, ali na pritisak sinova i celokupne javnosti, Ilija nema izbora nego da pristane da preseli porodicu u luksuznu vilu. 

Ali ni boravak u luksuznoj vili ne uspeva da pomiri duboko posvađane i podeljene Srdiće, pa Ilija uz pomoć nekoliko sinova i saradnika kuje tajni plan da se ponovo vrate na Bulbulder…

Uloge tumače:
Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Branislav Zeremski, Milica Tomašević, Milan Kolak, Vukašin Jovanović, Jovan Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Teodosić, Sanja Ristić Krajnov, Nemanja Oliverić, Miloš Đorđević, Branko Vidaković, Bojan Krivokapić, Miodrag Fišeković, Anica Lazić, Igor Damjanović, Dragan Boža Marjanović, Minja Peković, Svetozar Cvetković, Momo Pićurić, Dubravko Jovanović, Dušan Džakić, Vesna Počuča


Premijerno od 22. januara

Radnim danima u 21

Trejler

Play Video

Glumci govore

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top