Jedini izlaz

O seriji...

Sve se dešava u okrilju moćne advokatske familije Kolar i njihovih javnih i tajnih saradnika.

Šest godina je prošlo od pogibije Saše Kolara, jednog od vlasnika advokatske kancelarije i supruga Ane Kolar, u požaru kluba „Jedini izlaz“ . Neposredno posle izricanja kazne vlasniku kluba u kojem je pored Saše nastradalo još 12 mladih ljudi, Ana od nepoznatog pošiljaoca dobija mejl sa video snimkom u kojem vidi svog muža. Posumnja da je živ, a da je čitava priča oko njegove pogibije nameštaljka

Ana tada bez razmišljanja kreće u potragu za njim i dolazi do saznanja koja samo potvrđuju njenu sumnju. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

„Jedini izlaz“ je prva srpska autentično hičkokovska triler serija koji će vas držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra. Jedan od glavnih razloga za to je što se uspešno i nepredvidljivo poigrava sa poznatim krimi standardom po kojem su svi osumnjičeni, a krivac je onaj u kog najmanje sumnjamo. U „Jedinom izlazu“ ne tragamo za krivcem, nego za onim ko je najmanje kriv!

Ovog leta pratimo priču o advokatskoj kancelariji Kolar kao i ljudima koji su se upleli u mrežu kriminala i laži. 

U glavnim ulogama gledamo: Anđelku Prpić, Ljubomira Bandovića, Danicu Maksimović i Milana Čučilovića.

Ostale uloge tumače:
Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković i Klara Hrvanović.

Trejler

Pusti video zapis

Glumci govore

GALERIJA

Podeli: