Junaci našeg doba

O seriji...

Serija Siniše Pavića ,,Junaci našeg doba’’ u produkciju Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma.

Glavni junak serije je Velimir Čičanović, zvani Čičko, nekada ljubimac devojaka, oženio se na 4. godini fakulteta, pa studirao još 5 godina, izgubio samopouzdanje, promenio 3 stranke i u toj trećoj dogurao do funkcije držača kišobrana šefu stranke, zapao u dugove i priključio se velikoj armiji gubitnika.

Naša priča počinje neočekivanom ponudom Čičku da preuzme važan i odgovoran položaj u društvu. To što mu je biografija prazna, što mu je CV gotovo ,,tabula rasa’’ bez značajnog uspeha, kvalifikuje ga upravo iz tog razloga: što nije uradio ništa, ni dobro ni loše. Bitno je da nije uradio ništa loše, ništa zabrljao, pokvario, ukrao. To u jednom trenutku postaje bitno.

Život je promešao svoje karte i Čička je zapala konačno ona prava. Da li je zaista ,,prava’’? Da li je naš junak sposoban da je odigra kako treba? Da li je njegova porodica spremna da podnese uspeh i novi status u društvu?

Probijanje ka boljoj budućnosti ukrstiće puteve junaka naše serije a iz zaborava će izroniti delovi bolje prošlosti. Njihove sudbine naićiće na neočekivane skretnice, raskrsnice, dileme i iskušenja.

Uloge tumače:
Isidora Građanin, Igor Đorđević, Mina Lazarević, Pavle Veselinović, Mihajlo Čičanović, Rade Maričić, Dejan Lutkić, Marija Vicković, Slobodan Davinić, Tijana Čurović, Branko Cvejić, Milan Vasić, Aleksandar Berček, Nenad Jezdić, Milica Milša, Svetlana Bojković, Nenad Maričić, Aleksandar Dunić, Stefan Buzurović, Mima Karadžić, Eva Ras, Budimir Brstina, Dobrila Ilić, Seka Sabljić, Branimir Brstina, Milan Bosiljčić, Danica Radulović, Milan Antonić

 
 
junaci naseg doba logo-01

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top