Kalkanski krugovi

O seriji...

Sukob dve porodice živopisnog dela Dola krije tajnu čuvanu decenijama. Vreme je da se taj sukob razreši. 

Nakon što mu policija privede ćerku Mionu zajedno sa poznatim beogradskim dilerom, Dejan Matić odlučuje da prekine rad u svom arhitektonskom studiju, te da se zajedno sa ćerkom preseli u Dol, rodno selo njegovog oca. Uprkos Mioninom otporu, on svoju zamisao i sprovodi, sa nadom da će u Dolu ćerku odvojiti od lošeg društva i loših navika, te obnoviti međusobnu bliskost, izgubljenu tokom Mioninog odrastanja i Dejanovog bavljenja svojom karijerom.

Međutim, umesto očekivanog mira, u Dolu ih očekuju tajne i nerazjašnjeni odnosi koji su spremni da i njima i svima oko njih pomrse konce i naprave neočekivani preokret. Pri samom dolasku, dočekuje ih stric sa najavom dešavanja u selu – investitor je spreman da oseče staru šumu, Zabran i izgradi kompleks hotela. 

Zašto su neki meštani spremni na to, dok su drugi životno uplašeni, ostaje da saznamo u 10 epizoda intrigantne serije KALKANSKI KRUGOVI.

U glavnim ulogama ove priče koja će vas držati u neizvesnosti od vikenda do vikenda, čekaju vas: Vojin Ćetković kao Dejan, Ivana Zečević kao Miona, Žarko Laušević kao Velibor i Nataša Ninković kao Vera.

Uloge tumače:
Nela Mihailović, Marko Gvero, Filip Hajduković, Branka Pujić, Mima Karadžić, Aleksandar Petković, Nina Nešković, Vesna Čipčić, Filip Stankovski, Pavle Mensur, Goran Šušljik, Branko Janković, Branko Perišić, Bojana Stojković, Olga Odanović, Zlatija Ivanović, Nina Janković, Vukašin Jovanović, Lazar Nikolić, Maja Šipovac, Nemanja Oliverić, Miloš Vlalukin, Olivera Bacić, Miloš Timotijević.

Radnim danima od 20h

Trejler

Glumci govore

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top