Ljubavni zalogaji

O seriji...

Gotovo da nema prijatelja koji nekom prilikom u šali nisu došli na ideju da zajednički otvore kafić ili kafanu maštajući o prilikama koje bi im se tako otvorile i ljudima koje bi mogli da upoznaju. U novom humorističkom TV sitkomu „Ljubavni zalogaji“ reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav ladan”, “Crni Gruja”, “Nadrealna televizija”) i Aleksandra Jankovića, pratimo dva drugara koja su odlučila da ostvare upravo ovaj san i otvore kafanu, što će ih uvući u niz neverovatnih situacija.

Glavni protagonisti serije su Šuki i Džoni, živopisni 27-ogodišnji momci i dugogodišnji prijatelji sa fakulteta. Njih dvojica se suštinski razlikuju po svemu, osim po činjenici da nijedan nije završio studije. Lokal u kojem žele da otvore kafanu je pod zakupom, te oni počinju da rade na crno. Prepoznatljivi lajtmotiv serije glasiće „gost nikad nije u pravu“, a gledaoci će se i sami uveriti zbog čega. Tokom prvog ciklusa, koji obuhvata 70 epizoda u trajanju od 25 minuta, gledaoci će pratiti duhovite zgode i nezgode Šukija i Džonija, kao i raznovrsnih gostiju koji svraćaju u njihovu kafanu.

Uloge tumače:
Ivan Đorđević Džudi, Đorđe Stojković, Nataša Aksentijević, Miljana Popović, Bane Vidaković, Dragoljub Stojković, Marija Gojković, Sandra Vujović, Balša Labović, Ružica Vasić, Vladislava Vojnović, Dragan Nikolić i Ivan Jegorović.

Svakog dana od 16:15

Trejler

Play Video

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top