Močvara

O seriji...

U uzavrelom gradu Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života, i to što su majke sinova. Sinova koji nemaju očeve. Dece koja odbijaju da govore. Napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom trajaće 10 epizoda i otkriće mračne tajne iz prošlosti, a junake uvući u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja.

Serija prati inspektora Nikolu čiju ulogu tumači Goran Bogdan, bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje.

Ovo je priča o grehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je najzad i priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Uloge tumače:
Goran Bogdan, Boris Isaković, Vuk Kostić, Nada Šargin, Marta Bjelica, Jana Bjelica, Stefan Trifunović, Dubravka Kovjanić, Miona Marković, Svetlana Bojković, Dejan Dedić, Bojan Žirović, Ana Franić, Tamara Dragićević, Milutin Milošević, Olga Odanović.

Trejler

Pusti video zapis

GALERIJA

Podeli: