Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zlatni dani

O seriji...

Zlatni dani predstavljaju romantičnu komediju punu humora, namenjena celoj porodici koja vraća emocije i nežnost na male ekrane. Radnja je smeštena u savremenom Beogradu, dok su likovi obučeni i stilizovani u retro stilu ranih sedamdesetih godina prošlog veka. Ova pomalo uvrnuta ali svesna odluka dramskog pisca Gordana Mihića referiše na neka romantičnija i veselija vremena. U samom središtu je priča o naizgled običnom paru, Laletu  i Maci koji posle promašenih brakova iz kojih oboje imaju decu, Lale tinejdžera Makarončeta, a Maca devetogodišnju devojčicu Micu ponovo pronalaze ljubav.

Kako su to posle samo 48 sati krenuli u zajednički život sa jakom željom da pokažu da je drugi brak “pobeda nade nad iskustvom”, otkrićemo u novoj, luckastoj seriji Zlatni dani. Takođe ćemo videti da se oni jako dobro zabavljaju kada su zajedno sami a kako to kaže jedan od glavnih junaka: “ko ne zna da se igra, taj ne zna ni da živi”! Vidimo se od 12. aprila na Superstar televiziji svakog radnog dana od 21h!

Uloge tumače:
Na malim ekranima imamo priliku da gledamo Tamaru Krcunović i Andriju Kuzmanovića kao par, Macu i Laleta ali i Laletovu taštu koju igra Duda Glid. Macinu mamu koja je udovica a nju glumi Snežana Savić, Laletovog oca čiju ulogu je dobio Mima Karadžić a u ostalim ulogama gledamo: Aleksandra Radojičića, Janu Milosavljević, Amara Ćorovića kao i mnoge druge!

Od 12. aprila svakog radnog dana od 21h

Trejler

Пусти видео запис

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top