Pevačica 2


O seriji...

Druga sezona serije „Pevačica“ velikim delom odvija se u 1878. godini kada i nastaju grehovi glavnih junaka  koji će ih pratiti kroz večnost. Za neke su i sami bili krivi, a neki su posledica grehova njihovih predaka  čiji se krst doveka nosi.

U savremenom delu priče, upoznajemo popularnog  pevača Lokija, kog radoznalost i želja da se „umeša“ u sudbinu, vode u velike nevolje.  I dok Loki plaća cenu svoje lakovernosti i svojih želja, inspektor Rade je fokusiran na prethodna ubistva na estradi čija se istraga nažalost ne završava zbog novih žrtava. Samo jedan čovek može da mu pomogne, ali njega nema nigde – Bojan. U potrazi za odgovorima, Rade će morati da se suoči sa sopstvenim demonima..

Uloge tumače:
Igor Đorđević, Miodrag Dragičević, Zlatan Vidović, Nataša Ninković,  Marko Janketić, Jelena Mur, Milica Todorović, Tatjana Kecman, Nikola Pejaković Kolja, Strahinja Blažić, Jovana Stipić, Bogdan Bogdanović, Izudin Bajrović, Vuk Kostić, Isidora Minić, Branka Pujić, Helena Bucalo, Vladimir Jocović, Ana Tomić, Dara Džokić, Miloš Anđelković, Filip Kuč, Dejan Dedić, Olivera Viktorović, Slaviša Čurović, Dejan Tončević, Teodor Vinčić, Radomir Nikolić, Andrej Jemcov, Dafina Dostanić, Dušan Radojičić, Ognjen Amidžić.

Premijerno 19. decembra

Radnim danima u 21

Trejler

Glumci govore

GALERIJA

Podeli: