Pevačica

O seriji...

Dragi gledaoci, ovog puta spremili smo vam priču o Ivani Lazić, mladoj pevačici rodom iz provincije koja pobedom na velikom muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala: život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe i putovanja ali i ljubav najpoznatijeg muzočkog kompozitora i producenta u zemlji, Vlade Vidaka. Dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti na tragičan način.

Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan koji pored policije radi na rasvetljavanju njenog ubistva, suočava se i sa nečim iracionalnim što dugo neće moći da razume. Serija kroz svet estrade, medija ali i magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele samo ne slute kolika je zapravo cena.. I da ona mora da se plati.

Pripremite se za nezaboravnu priču nakon koje nećete ostati ravnodušni!

Uloge tumače:
Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi!

Trejler

Glumci govore

GALERIJA

Podeli: