Vikendom u 20:10

Poseta

O SERIJI...

Četiri priče, utemeljene na događajima iz stvarnog života, o četvoro ljudi iz različitih društvenih slojeva, koji se nalaze u istražnom zatvoru, čekajući slobodu ili suđenje.

REKA
Uspešan fudbaler i mlada nada koja je na korak od potpisivanja ugovora koji će mu promeniti život, nalazi se sa prijateljima iz detinjstva da to i proslavi. Narednog jutra budi se u bolnici kao vinovnik smrtonosne saobraćajne nesreće koje se ne seća.

PLEN
Torba sa milionskim plenom iz dobro planirane pljačke otkrivena je u gepeku automobila žene koja putuje sa svojom bebom. Iza rešetaka se nadju i ona i muž. Lanac istrage je dug i zamršen. Tragovi međunarodnog kriminala upućuju na decenijsku porodicnu uvezanost posebnim etičkim kodeksom… 

POŽAR
Jedna zapaljena poljoprivredna hladnjača u živopisnoj vojvođanskoj varošici razbukti požar kojim gore ne samo kumovske i prijateljske, nego i porodične veze. Ambiciozni i neiskusni advokat doprineće da se varošica probudi iz učmalog života i da delilaca pravde bude neočekivano mnogo. 

BETON
Naizgled normalnog jutra na putu do posla, čovek ulazi u raspravu sa kontrolorom jer nije imao kartu. Nakon hoškanja i svađe, on gurne kontrolora koji ispada iz autobusa i glavom udara o beton. Solidarnost, vaganje krivice i pretnje postaju teren za trgovinu pravdom.

Svako od njih nalazi se pred istom odlukom – biti oslobođen ili biti istinski slobodan?

Premijerno 02.oktobra


Vikendom u 20:10

Podeli: