Složna braća 2

O seriji...

Dva balkanska gastarbajtera na volšeban način dolaze do 7G plus, uređaja poslednje informatičke generacije na kojem su radili svi najrelevantniji naučnici sveta.

Oni taj uređaj krišom donose u Bosnu i u kafani „Složna braća” prodaju je lokalnim biznismenima. Na njihovu žalost, sa uređajem, zainteresovanim kupcima nisu predali i daljinski upravljač, koji ostaje kao jedinstven dokaz o njihovoj umešanosti u krađu aparata 7G plus. 

Kroz 12 epizoda nove sezone likovi naše serije se poigravaju sa moćima aparata koji im se našao u rukama, pokušavajući na razne kreativne načine da se obogate, preraspodele sredstva i učine sebe moćnijima nego što jesu. U seriji se tako pojavljuju razne ličnosti iz istorije poput Nikole Tesle i Leonarda da Vinčija koje bi našim likovima mogle pomoći u njihovim namerama.
Koliko likovima “Složne braće” ličnosti koje dovode zaista bivaju od pomoći, koliko su naši likovi spretni u realizacijama svojih paklenih zamisli svaka epozoda sezone detaljno razrađuje. 

Uloge tumače:
Marko Gvero, Amar Ćorović, Maja Čampar, Milan Kovačević, Nataša Ninković, Ljubiša Savanović, Radoslav Milenković, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Denis Murić, Rifat Rifatović, Bojan Ivković, Nenad Okanović

Premijerno od 16. januara radnim danima u 21h

Trejler

GALERIJA

Podeli: