Švindleri sezona 2

O seriji...

U preporođenu, procvalu Palanku, koja je taman zaboravila na priču o lozu i milionu  dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i  stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj čak i najnedužnije stanovnike Palanke, čime se i konačno briše ona tanka granica između „poštenih građana“ i  „poštenih prevaranata“.

Postaje jasno da je od mračne prošlosti, kako pojedinačne, tako i one koja se krije iza  Potemkinove fasade Palanke, ne može pobeći, a opklade se primaju jedino za vlastiti život. Tako ubrzo misteriozni došljaci bivaju upleteni zajedno sa meštanima u neproverenu priču o  bajkovito gromadnom bogatstvu, pohranjenom negde u Palanci, koje traži i najveća  kriminalna organizacija Kraljevine Jugoslavije. 

Ubice dolaze iz mraka, prevara je svega pitanje šarma, iskreno je samo nepoverenje, a po sred  toga – samoubilački idealizam i san o ljubavi velikoj kao poezija.  

Pitanje je samo šta će biti bolnije: krvavi okršaj koji se stuštio kao neminovnost, ili neizbežno  suočavanje sa samima sobom.

Uloge tumače:
Dejan Lutkić, Dragan Jovanović, Slaven Došlo, Nevena Vukša, Katarina Žutić, Jovana Balašević, Nebojša Cile Ilić, Marko Gvero,Branka Pujić i mnogi drugi.

Švindleri logo - crni

Trejler

Play Video

GALERIJA

Podeli:
Scroll to top