TAJNE VINOVE LOZE 3


O seriji...

Sam početak nove sezone serije “Tajne vinove loze” nas vodi godinu dana u budućnost, na dan Anjine svadbe. Nad radosnim događajem se nadvija tama kada Anja ispije otrovano vino. Dok je Vukova naslednica u komi i dok se bori za život, članovi porodica Tomović i Smiljanić pokušavaju da doznaju šta se dogodilo i ko je kriv.

Vraćamo se godinu unazad kako bismo ispratili događaje koji su doveli do Anjine svadbe, ali i pokušaja njenog ubistva. Upoznajemo nove likove, potencijalne krivce. Da li je za Anjino trovanje odgovorna Ines Brunjak (Lucija Šerbedžija) – enološkinja s kojim je Anja (Vanja Nenadić) pravila Malvaziju u Istri, ali i nova Verina konkurentkinja u borbi za Vukovo srce? Ili možda njen sin Matej (Rok Juričić) – Anjin mladoženja? Tu su još i Inesin ljubimorni bivši muž Josip (Goran Šušljik), zatim Sloba Grbić (Ivan Zarić), biznismen koji ulazi u sukob sa Vukom, kao i Jagodinac (Sergej Trifunović), zelenaš sa juga, kod koga Marko ulazi u kockarski dug. Tu je, na posletku, i Bogdana (Staša Nikolić), misteriozna mlada majka koja, u begu od muža nasilnika, pronalazi utočište kod Ruže i Line na salašu.

Prve dve trećine sezone gledamo kako rastu tenzije među novim, ali i starim likovima,  tenzije koje kulmniraju događajima na Anjinoj svadbi. Poslednja trećina donosi nam eksplozivne sukobe, Vere i Ruže, Zorana i Line, Ivana i Marka, kao i Vuka i Vere, ali i razrešenje dramskih, kao i trilerskih tenzija. Saznajemo ko stoji iza trovanja i da li je otrovano vino uopšte bilo namenjeno Anji.

Uloge tumače:
Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Anita Mančić, Sergej Trifunović, Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić, Sena Đorović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Aljoša Vučković, Iva Manojlović, Luka Grbić, Milica Zarić, Dara Džokić, Staša Nikolić, Ivan Zarić, Marko Janjić, Ivan Zekić

Reditelji:
Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović

 


Premijerno od 12. februara
Radnim danima u 21 čas

Trejler

Pusti video zapis

GALERIJA

Podeli: