Ubice mog oca 6


O seriji...

Šesta  sezona serije „ Ubice mog oca“ bavi se kockom. Našim  novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak)  kocka je odavno prestala  da bude zabava- postala je centar sveta.

Kroz različite događaje a na kraju i zločin, pokazaćemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“ , opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve- ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica a na kraju i – glava. Inspektori rone kroz laži manipulatora otkrivajući i surovi svet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško „vadi“ iako kockar do kraja veruje u tu mogućnost. Paralelno,  Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu. 

Uloge tumače:
Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Mladen Sovilj, Vojislav Brajović Ivana Dudić,Nikola Ristanovski,Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović

Trejler

Glumci govore

GALERIJA

Scroll to top